16. lokakuuta 2013

Neulegalleria perustettu alablogina

Tästä blogista löytyy alablogi "Taidepiika-neuleet". Siellä on tarkoitukseni jatkaa artefaktien tutkimusta. Mikä on artefakti? Niitä tehdän itse, käsin ja päällä. Niitä kirjoitetaan ja valokuvataan. Artefakteja luonnostellaan, piirretään ja maalataan. 

Kuljen luonnossa, kamera vie kävelylle. Luonto on innostuksen lähde. Myös materiaali viettelee matkaan. Villassa on sammalta. Tunnustelen värejä. En tiedä vielä, mihin tämä polku on johtamassa.



Neuleita syntyy myös asusteina: myssyinä, huiveina, tumppuina, sormikkaina. Vaatteita olen alkanut valmistaa: hameita, puseroita, housujakin olen neulonut.

Viime talvena kehitin oman sukkamallin lähtemällä virkkaamaan vapaasti neliöistä pylväsyhdistelmin.  Syntyi sarja "Sukkamania", joka on ollut esillä näyttelynä. Sukat on myyty, mutta tulossa on jo uusia, erilaisia.



Neuleita on valmiina niin, että ne eivät mahdu kaappiin. Siksi perustin neuleblogiin alasivun "Myyntigalleria". Sinne kokoan myytäviä töitä. Työn tekeminen on hidasta, teen kaiken käsin. En käytä neulekoneita. Jokainen työ saa olla erilainen, uniikki, sattuma saa vaikuttaa. Jos joku työ kiinnostaa, lähetä sähköposti taidepiika@gmail.com ja sovitaan toimituksesta. Linkki tässä Myyntigalleria



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti