6. elokuuta 2017

Sysmän Wanha paloasema kulttuurikäytössä Kirjojen yönä 12.8.2017 klo 10-14









Sysmän Vanha paloasema korkeine torneineen on Sysmän maamerkki, joka löytyy Googlen arkkitehtuurireitiltä.  Rakennus on valmistunut vuonna 1935 ja se edustaa puhdasta funktionalismia laatikkomaisine muotoineen, pinnan käsittelyineen  ja torneineen. Kun uusi paloasema valmistui vuonna 1979, vanha asema jäi kunnalle varasto- ja huoltokäyttöön.


Sysmäläisen taideyhdistyksen ITtE Taide ry:n toiveena on saada Wanha paloasema kulttuurikäyttöön ympärivuotisesti. Taideyhdistys on jo vuosia järjestänyt kesänäyttelynsä Wanhalla paloasemalla. Viime keväänä yhdistys sai järjestää tilassa myös Niksibetonikurssin, jonka tuloksia yhteisötaideteoksineen oli nähtävillä  juuri päättyneessä Suomi 100 -kesänäyttelyssä VESI.
Näyttelyssä oli mukana yli 90 taideteosta sysmäläisiltä tekijöiltä, mm. maalauksia, veistoksia, valokuvia ja käsityötaidetta.










Tänä vuonna taideyhdistys osallistuu Sysmän Kirjojen yöhön järjestämällä Taide- ja käsityötorin lauantaina, 12.8.2017 klo 10-14. Myös kesänäyttely Vesi avataan uudelleen yhdeksi päiväksi yleisölle.





Taidetta, käsitöitä, kirjoja, puffetti,

 Superfoodia


Voit osallistua tapahtumaan myös myyjänä. Osallistumismaksu 5 €.
Facebook  ITtE-Taide ry, lisätietoja Hele p. 040 062 9211





1 kommentti: