3. kesäkuuta 2015

Onnittelemme 150-vuotiasta Jean Sibeliusta!

Sain tänään postia vuonna 1948 perustetun Hämeenlinnan Seudun Taideyhdistykseltä, johon liityin muuttaessani kaupunkiin. Yhdistys järjestää taidetapahtumia, esitelmiä, kulttuurimatkoja ja näyttelyitä. Jäsenet ovat yksityishenkilöitä ja yhdistyksiä, jotka seuraavat aktiivisesti taide-elämää.

Kirjeessä tuli myös Sinulle avoin kutsu osallistua näyttelyn tekemiseen:




Osallistu kansainväliseen Onnea Jean Sibelius -postitaidenäyttelyyn!


Voit onnitella 150 vuotta täyttävää Jean Sibeliusta omatekoisella postikortilla, jonka lähetät hänen syntymäkotiinsa osoitteeseen Hallituskatu 11, 13100 Hämeenlinna.

Kaikki 30. kesäkuuta mennessä tulleet kortit kootaan kansainväliseen postitaidenäyttelyyn, joka ripustetaan Hämeenlinnan kulttuuri- ja kongressikeskukseen Verkatehtaalle. Näyttelyn avajaiset ovat taiteiden yönä 28.8.2015 klo 18 ja näyttely on avoinna 3.10.2015 asti.

Hämeenlinnan historiallinen museo tulee valokuvaamaan kaikki kortit ja julkaisee ne internetissä. Näyttelyn päätyttyä kortit arkistoidaan Postimuseoon. Lisätietoja yhdistyksen nettisivuilta, linkki  Hämeenlinnan Seudun Taideyhdistys

Hämeenlinnassa ystävieni Jussin ja Annelin kanssa meillä on jo valmiina yhteinen onnittelukortti Sibeliukselle. Millainen? Kurkista Kainin arkistoblogiin, linkki tässä Onnittelemme 150-vuotiasta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti